Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MADiSON

Idén konzolokra is megérkezik a MADiSON

A horror műfaj rajongóinak ismét lesz okuk a székeikbe kapaszkodni.

2022.01.25. 10:46 | Jaxx | kategória: Játék

Újabb túlélőhorror gyöngyszemnek örvendezhetünk idén, konzolokra tart ugyanis a MADiSON. A játék PC-re Amerikában már január 7-én megjelent, azt azonban egyelőre nem tudni, hogy nálunk mikortól lesz elérhető. Mindenesetre a műfaj rajongói biztosan ámulattal tekintenek majd rá, hiszen egy egészen véres és minden pillanatában ijesztő játékra számíthatnak.

Személy szerint nekem az előzetes is bőven sok(k) volt ahhoz, hogy tudjam, nem szeretnék évekig pszichológushoz járni a játék miatt, azonban aki nálam sokkal erősebb idegzetű, nyugodtan merüljön alá a rá váró borzalmakban.

A MADiSON története szerint Luca szerepét ölthetjük magunkra, aki egy napon egy sötét, zárt szobában tér magához, véres kezekkel. A pszicho-horror sztoriban MADiSON egy démon, aki arra kényszeríti főszereplőnket, hogy folytasson egy évtizedek óta tartó rituálét, mely miatt förtelmes tetteket kell elkövetnie. Eldönthetjük, hogy még mélyebbre merülünk a történésekben, vagy megpróbálunk kijutni a rettenetből.

A fő narratívába minden karakter nyugtalanító sztorija beleszövi sajátosságát, mindig minden lépésünket figyeli „valaki”. Instant fényképezőgépünkkel felszerelkezve fényt deríthetünk az igazságra, miközben megpróbálunk észrevétlenül haladni. A játékban az interakciók is nagy hangsúlyt kapnak, felvehető, használható tárgyak segítik előrejutásunkat. A véletlenszerűen aktivált események és változó puzzle-k megoldása pedig biztosítja az újrajátszás lehetőségét.

A MADiSON hátborzongató élményét PC-n és konzolokon élhetjük majd át, ennél pontosabbról, valamint dátumról eddig még nem kaptunk hírt, a demo verzióját azonban már kipróbálhatjuk. ■

előző
következő
Idén konzolokra is megérkezik a MADiSON
Idén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSONIdén konzolokra is megérkezik a MADiSON
MADiSON
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
MADiSON

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló