Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Achilles: Legends Untold

Sztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends Untold

A béta szakaszban a játék bevezető részét próbálhatjuk ki.

2022.01.25. 11:11 | Jaxx | kategória: Játék

Január 27-én indulhatunk felfedezni az ókori görög mitológia legnagyobb csatáit (is) az Achilles: Legends Untold zárt béta szakaszában. Történetünk Trója falainál kezdődik, ahol többek közt olyan legendás harcosokkal kell megküzdenünk, mint Hektór vagy Parisz. Ez a csata azonban mindössze a játék nyitófejezete.

A történetet bemutató előzetesben megismerhetjük Achillest egy kicsit közelebbről, illetve a játék harcrendszeréből is kapunk egy kis ízelítőt.

Az Achilles: Legends Untold fő fókusza a képességekre épülő harcrendszer, az RPG elemek és a nyersanyagmenedzsment. Utóbbi a még halálosabb fegyverek és ellenállóbb pajzsok elkészíttetésében kap szerepet. A történet előrehaladtával nem csak főhősünk fejlődik és szerez új készségeket, ellenfelei az innovatív GAIA MI rendszer támogatásával összedolgoznak, egymást segítik ellenünk.

Cikkajánló
Jövőre jön az Achilles: Legends Untold
A fejlesztők a Dark Souls és a Diablo szerelemgyerekét ígérik az ókori görög mitológia köntösében.
» Olvasd el!

Az ellenség mozgásának és taktikájának megismerése, valamint a támadásaink megfelelő időzítése is kulcsfontosságú lesz, emellett pusztító különleges képességekre is szert tehetünk, melyek Achilles nyers erejére építenek.

Az Achilles: Legends Untold előreláthatólag a második negyedévben ér early access szakaszba, és kizárólag PC-re jelenik majd meg. ■

előző
következő
Sztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends Untold
Sztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends UntoldSztori-trailerrel és zárt bétával jelentkezik az Achilles: Legends Untold
Achilles: Legends Untold
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Achilles: Legends Untold

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló