Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Highland Song

A skót felföldön kalandozhatunk az A Highland Songban

Energikus skót ritmusokkal, szépséges tájakkal és megragadó történettel vár majd a tenger.

2022.02.13. 19:20 | Jaxx | kategória: Játék

Az A Highland Song egy 2,5D-s oldalra scrollozós kalandjáték lesz, mely a skót felföld gyönyörű tájain vezet minket, ahol minden hegycsúcsnak saját története van, és minden völgy dallamokat visszhangzik. A táj szépsége kézzel rajzolt animációk, impresszionista stílusban festett környezet és dinamikus időjárási tényezők elevenedik meg a szemünk előtt, miközben fiatal főhősünket kísérjük élete legnagyobb kalandjára.

A vidám dallamokkal és ritmussal gazdagon fűszerezett játék előzetesében egy kicsit megismerhetjük kedves főszereplőnk gondolatait, és megnézhetjük utazásának állomásait.

Az A Highland Song története Moira McKinnonnal indul, aki még sosem látta a tengert. 15 évig élt egy kis házban édesanyjával a skót felföld szélén, amikor egy napon levelet kap nagybátyjától, aki arra kéri, siessen a tengerpartra. Itt veszi kezdetét a rendkívüli élmény, melynek során kuszán kanyargó utakon át vezet főhősnőnk küldetése.

Amellett, hogy a szebbnél szebb tájakban gyönyörködhetünk a játékmenetben, a Moirára váró feladat nem lesz egyszerű. A szirtek könyörtelenek, a csúcsok pedig vérfagyasztóan hidegek. Néhányszor teljesen nyilvánvaló lesz, merre tovább, máskor titkos útvonalakat kell felfedeznünk, miközben ugrálunk és csúszkálunk a zenével azonos ütemben.

A játékban a hegycsúcsokat meghódítva tájékozódhatunk és megtervezhetjük, merre haladjunk tovább. Dallamait egy zeneszerzőnek és két díjnyertes skót népzenei csapatának köszönhetjük, akik virtuóz hangszereléssel és gyors ritmusokkal hoztak létre új melódiákat tradicionális alapokra helyezve, tele energiával, szépséggel és büszkeséggel.

Az A Highland Song pontos megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, annyit azonban elárultak a fejlesztők, hogy PC-re és Nintendo Switchre érkezik majd meg. ■

előző
következő
A skót felföldön kalandozhatunk az A Highland Songban
A skót felföldön kalandozhatunk az A Highland SongbanA skót felföldön kalandozhatunk az A Highland SongbanA skót felföldön kalandozhatunk az A Highland SongbanA skót felföldön kalandozhatunk az A Highland SongbanA skót felföldön kalandozhatunk az A Highland SongbanA skót felföldön kalandozhatunk az A Highland Songban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló