Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Distant Worlds 2

Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2

A sci-fi űrstratégiának most a PC-sek örülhetnek.

2022.03.21. 09:02 | Jaxx | kategória: Játék

Újra visszatérhetünk a Distant Worlds univerzumába, megjelent a játéksorozat legújabb része, a Distant Worlds 2. A 4X valós idejű stratégia a játékosokat egy állandóan fejlődő, élő-lélegző galaxisba invitálja, melyben nincs két egyforma kaland, mivel a játék egymástól függetlenül generálja az eseményeket.

Az előzetesben utazásunk kezdetét nézhetjük meg, lelkesítő narratíva kíséretében.

A játék a szabadságról és a döntésekről szól, hiszen egy-egy galaxis akár 2000 csillagrendszerből is állhat, összesen több tízezer bolygóval, holdakkal és aszteroidával. Ezeket felfedezve építhetjük és fejleszthetjük csillagközi birodalmunkat, melyben majd egyes folyamatok automatizálva még több energiát és időt szentelhetünk más területeknek. Ebben egy MI lesz a segítségünkre, akinek átadva bizonyos feladatokat koncentrálhatunk akár csak a felfedezésre is.

A Distant Worlds 2 karakterosztályainak mind saját küldetéshálózata és fő sztorivonala van, a nyersanyag gyűjtés, a potenciális kolóniák felkutatása, a diplomáciai kapcsolatok kialakítása azonban egységesen mindnél megjelenik. Területünket űrkalózoktól és szörnyetegektől is meg kell védenünk, fegyvereinket és űrhajóinkat pedig mind újabb technológiák fejlesztésével tudjuk hatékonyabbá tenni.

A Distant Worlds 2 kizárólag PC-re jelent meg. ■

előző
következő
Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2
Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2Megjelent a stratégiaszéria legújabb darabja, a Distant Worlds 2
Distant Worlds 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Distant Worlds 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló