Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Achilles: Legends Untold

Egyelőre vegyesek a vélemények az Achilles: Legends Untoldról

A játék korai változata múlt hét végén rajtolt el, de egyelőre nem nyűgözte le maradéktalanul a rajongókat.

2022.05.16. 15:03 | GeryG | kategória: Játék

Még tavaly jelentette be az indie Dark Point Games stúdió, hogy első játékán dolgozik. Ez az Achilles: Legends Untold, egy izometrikus nézetű szerepjáték, amelyben Arész és Hadész háborújának kellős közepébe csöppenünk. A játékosok a legendás Achilles bőrébe bújhatnak, akivel keresztül-kasul bejárhatják az ókori görög vidéket és út közben egy sor mitológiai lénnyel mérhetik össze tudásukat.

A fejlesztőket a klasszikus hack’n’slash játékok mellett a soulslike játékok fogták meg a legjobban, így e kettő keverékét próbálják meg játékukban megalkotni. Ehhez saját fejlesztésű mesterséges intelligenciát is létrehoztak, amely az ellenfelek kiszámíthatatlan viselkedéséért felel.

Az Achilles: Untold Legends korai változata néhány nappal ezelőtt rajtolt el a Steamen. Ám a jelek szerint egyelőre nem feltétlenül váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket. Legalábbis az első szavazatok alapján kapott 69%-nál bizonyosan többre vágynak a készítők.

De mivel ez még csak egy early access szakasz és annak is csak a legeleje, ebből még messzemenő következtetéseket nem érdemes levonni. Azt egyelőre nem tudni, hogy a fejlesztők mennyi időt kívánnak early accessben tölteni, vagyis mikor jelenhet meg a teljes játék. ■

Achilles: Legends Untold
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Achilles: Legends Untold

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló