Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fobia: St. Dinfna Hotel

Szörnyű hotelbe kalauzol nyáron a Fobia: St. Dinfna Hotel

A fejlesztők érezhetően a Resident Evil játékokból is merítettek ötletet, de jótól lopni nem bűn ugyebár…

2022.05.17. 18:27 | GeryG | kategória: Játék

A brazil indie Pulsatrix stúdió új túlélőhorror akció-kalandjátékkal készül az idei nyárra. Ez a könnyen megjegyezhető Fobia: St. Dinfna Hotel címet kapta és egy belső nézetű horror kaland lesz, amely most vadonatúj játékmenet-bemutatót kapott.

A történet főhőse egy kezdő újságíró, Roberto Leite Lopes, aki a nagy sztori reményében érkezik meg Treze Trillhas városába. Itt áll ugyanis a hirhedt St. Dinfna Hotel, ahol a jelentések szerint rengeteg paranormális jelenséget tapasztaltak már és több ember is nyomtalanul eltűnt. Ahogy az lenni szokott, a túlzott kíváncsiság árát szegény Roberto a saját bőrén fogja megérezni, amint bemerészkedik a titokzatos szállodába.

A játék új bemutatója a játékmenet két alappillérét, a rejtvényeket és az akciót helyezi a középpontba. Mindkettő mechanikája ismerős lehet, ugyanis a készítők elég látványosan merítettek ihletet a Resident Evil szériából, annak is vélhetően a legutóbbi epizódjából. Ugyanakkor itt nem zombikkal fogunk hadakozni, legalábbis a fenti videóban egy disznóméretű mutáns pók kergeti emberünket fel-alá a folyosókon.

Ami talán az egész bemutató egyik legérdekesebb része, az Roberto kamerája, amit a szállodában talál. Ezzel ugyanis képes a múltba és a jövőbe is belepillantani, ami a fejtörők megoldásánál elég hasznos lehet majd. A Fobia: St. Dinfna Hotel PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül. Megjelenésére június 28-án számíthatunk, de a Steamen már most is kipróbálható a demója. ■

előző
következő
Szörnyű hotelbe kalauzol nyáron a Fobia: St. Dinfna Hotel
Szörnyű hotelbe kalauzol nyáron a Fobia: St. Dinfna HotelSzörnyű hotelbe kalauzol nyáron a Fobia: St. Dinfna HotelSzörnyű hotelbe kalauzol nyáron a Fobia: St. Dinfna HotelSzörnyű hotelbe kalauzol nyáron a Fobia: St. Dinfna HotelSzörnyű hotelbe kalauzol nyáron a Fobia: St. Dinfna HotelSzörnyű hotelbe kalauzol nyáron a Fobia: St. Dinfna HotelSzörnyű hotelbe kalauzol nyáron a Fobia: St. Dinfna Hotel
Fobia: St. Dinfna Hotel
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fobia: St. Dinfna Hotel

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló