Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Roller Champions

Minden, amit a Roller Championsről tudni érdemes

Csendben elkészült a Ubisoft ingyenes görkoris sportjátéka, amely most új előzetest kapott.

2022.05.19. 17:49 | GeryG | kategória: Játék

Bő egy évvel ezelőtt nekünk is volt szerencsénk kipróbálni a Ubisoft Montreal készülő ingyenes sportjátéka, a Roller Champions egy béta változatát. A játékban egy ovális körpályán két csapat küzd egymással, a cél a másik kapujába juttatni a labdát és ezzel pontot szerezni.

Cikkajánló
Roller Champions béta próbakör
Görkoris fogócska némi célbadobással megfűszerezve.
» Olvasd el!

A játék bejelentése óta nem sokat lehetett hallani arról, amikor mégis, általában csak az újabb és újabb halasztásokról érkeztek a hírek. Így mind a mai napig nem érte el végleges és teljes formáját a játék. A készítők viszont most már tényleg csak az utolsó simításokat végzik és volt idejük egy összefoglaló előzetest is csinálni.

A videóban először is az alapvető játékszabályt tisztázzák (ami sokat formálódott az általunk kipróbált változathoz képest). A csapatok körbe száguldanak a pályán és a cél a labda elveszítése nélkül áthaladni mind a négy virtuális kapun. Ekkor aktiválódik az ellenfél kapuja, ami egy oldalsó gyűrű valójában. De nem kötelező ám azonnal át is dobni ezen a labdát, ugyanis minél több kört teszünk meg vele a pályán, a gól végül annál több pontot ér. De ha elveszítjük a labdát, az egész folyamat lenullázódik és kezdhetjük elölről.

Az irányítást és a trükköket a legjobb a görkoripályán begyakorolni. Ha pedig már úgy érezzük, hogy jobbak már nem is lehetnénk, akkor jöhetnek az egymás elleni meccsek, hiszen ez a játék lényege. A multiplayer rész a szokásos opciókat kínálja. A gyors meccset választva véletlenszerűen összesorsolnak más hasonló szintű játékosokkal és már mehet is a mérkőzés. Emellett lesznek limitált idejű játékmódok és egyedi meccseket is kreálhatunk. A ranglétrán pedig a ranked meccsekel lehet felfelé lépdelni. A videóban a szerkesztőbe is beleshetünk, hiszen valamire majd a mikrotranzakciót is el kell sütni… ■

Roller Champions
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Roller Champions

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló