Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Cycle: Frontier

Heteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: Frontier

A Yager stúdió teljesen új alapokra helyezte az eredeti The Cycle koncepcióját, és ezzel a Steam jelenlegi legjobban várt ingyenes játékát alkották meg.

2022.05.26. 08:43 | GeryG | kategória: Játék

Érdekes életpályát írt le eddig a Yager stúdió készülő játéka, a The Cycle: Frontier. Eredetileg még csupán The Cycle-ként látta meg a napvilágot és e formájában is ért el kisebb sikereket, de ez nem volt elég meggyőző, ezért a stúdió lényegében kukázta a projektet és The Cycle: Frontierként újragondolva vágott neki ismét.

Ez az elmúlt években több nagy sikerű zárt bétán is átesett, amelyeken ugyan limitálva volt a létszám, de a fejlesztők beszámolói szerint így is 900 ezer körül mozgott a résztvevők száma. Vagyis bőven van érdeklődés a játék iránt. A játékot a legegyszerűbben úgy lehetne leírni, mint egy klasszikus battle royale-t, amit megbolondítottak az Escape from Tarkovval vagy a The Division Dark Zone módjával.

A játékosoknak nem csak egymás ellen kell küzdeniük, hanem az MI irányította lények ellen is. A cél nem csupán az, hogy utolsónak maradjunk életben, hanem az, hogy a csata közben összegyűjtött lootot ki is tudjuk menekíteni. Máskülönben mindent, ami a halálunk pillanatában nálunk van, végleg elveszítjük. Ettől máris sokkal nagyobb a tétje egy-egy partinak.

A The Cycle: Frontier teljesen ingyenes játék lesz, aminek az előszezonja június 8-án rajtol el a Steamen és az Epic Games Store-ban. Az első éles szezon pedig alig két héttel később, június 22-én indul, ekkor jelenik meg az első battle pass is. Érdekesség, hogy az ingyenes játékok közül jelenleg ez szerepel a legtöbb Steam-felhasználó kívánságlistáján. ■

előző
következő
Heteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: Frontier
Heteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: FrontierHeteken belül elrajtol az ingyenes The Cycle: Frontier
The Cycle: Frontier
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Cycle: Frontier

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló