Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

AirportSim

Te leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport Simben

A szimulátorban egy reptér hétköznapjaiba csöppenünk és nem fogunk unatkozni.

2022.06.13. 18:49 | GeryG | kategória: Játékhírek

Repülőszimulátor van több is, ahogy légiforgalmi irányító is lehetünk egy-két játékban. Sőt, tycoon jellegű reptérmenedzser-játék is létezik, de olyan, ahol konkrétan a földi kiszolgálószemélyzet bőrébe bújhatunk, egyelőre nem nagyon. Ezen szeretne változtatni az MS Games, akik a Future Game Show keretében mutatták be készülő új játékukat, az Airport Simet.

Ahogy a cím és a fenti felvezetés már sejteti, ebben egy reptér földi személyzetének feladatai várnak ránk. Ki ne gondolkodott volna el már azon, amíg a check inre várt, hogy a terminál ablakának másik oldalán sürgölődő fickóknak mi mindennel telhet egy-egy munkanapja? Nos, erre a kérdésre többszörösen is választ fogunk kapni.

A játékosok négy valósághű reptéren dolgozhatnak majd. Belekóstolhatnak a poggyászkezelésbe, a repülőgépek földi karbantartásába és repülés előtti felkészítésébe, beleértve a üzemanyagfeltöltést is. Vezethetnek mindenféle reptéri (földi) járművet, így a follow me autót, az utasszállító buszokat és a lépcsős teherautót is. Emellett segédkezhetnek a repülők taxizásában és egyéb speciális feladatokban is.

Mindezt változatos időjárási viszonyok között, igen szoros menetrenddel, amitől eltérni nem kívánatos. Lesznek véletlenszerű események is, amikre nem lehet előre felkészülni. A kampányban valódi menetrendek szerint kell majd dolgozni, míg a szabad játékban jöhetnek az említett véletlenszerű események láncai.

A játék elkészítésében a stúdió együttműködik a Microsoft Flight Simulator profi modolásában már veteránnak számító MK Studios csapatával. Ők segítenek majd a négy repteret a valóságnak megfelelően elkészíteni, ezeket egy külön sétáló módban be is lehet majd járni.

Az Airport Sim támogatni fogja a Steam Workshopot is, így a premier után a játékosok saját tartalmakkal tehetik egyre nagyobbá és jobbá. De már az alapjátékban is olyan gépeket kell majd kiszolgálnunk, mint az Airbus A320 NEO vagy a Boeing 737-800. Mindezt pedig akár kooperatív módban is megtehetjük majd.

Az Airport Sim ígéretes szimulátornak tűnik, amelynek megjelenésére még egy picit várnunk kell, az ugyanis valamikor 2023 második negyedévében lehet esedékes. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Te leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport Simben
Te leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport SimbenTe leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport SimbenTe leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport SimbenTe leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport SimbenTe leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport SimbenTe leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport SimbenTe leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport SimbenTe leszel a teljes földi kiszolgálószemélyzet az Airport Simben

Kulcsszavak: Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

AirportSim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
AirportSim

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló