25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mutáns szörnyek, fura robotok – új traileren az Atomic Heart

A gamescom alkalmából kapott új előzetest az évek óta készülő disztópikus akciójáték.

Írta: GeryG

Még 2018-ban jelentette be a Mundfish stúdió, hogy készül az új játékuk, az Atomic Heart. Már akkor is elég ígéretesen festett a projekt, amely nagyon pofás grafikával és a Bioshock játékokat idéző hangulattal kecsegtetett. Csakhogy máig nem értek a fejlesztés végére, bár a legfrissebb hírek szerint most már tényleg a finisben van a projekt.

A gamescom alkalmából kapott is egy vadonatúj előzetest, amelyben főleg a harcoké a főszerep. A látottak alapján hősünk jó barátságot ápol majd a telekinetikával, de kevésbé jót a különféle mutáns lényekkel és a fura robotokkal. Az arzenál is meglehetősen egyedi fegyverekből fog állni.

Az események egyébként egy alternatív 1955-ben fognak játszódni a Szovjetunió területén. A robottechnológia sokkal hamarabb és gyorsabban fejlődött, ezzel az emberek valóságos utópiát hoztak létre maguk körül. De, ahogy az általában ilyenkor lenni szokott, az emberek kiszolgálására teremtett robotok fellázadnak és lemészárolják korábbi uraikat. És, hogy ne legyen ennyire egysíkú a ránk váró kalandok sora, nem csak gyilkos robotokkal kell majd harcolnunk, ugyanis titkos kísérletekben egy rakás mutáns szörnyeteg is született, akik szintén megléptek és most emberhúsra éhesen kóricálnak mindenfelé.

Az Atomic Heart továbbra sem rendelkezik pontos megjelenési dátummal. De ha hinni lehet a híreknek, akkor PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra is (a Games Pass részeként) valamikor idén ősszel fog megérkezni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!