Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Kaku: Ancient Seal

Humoros előzetessel jelentkezett a Kaku: Ancient Seal

A nyílt világú akció-kalandjátékban egy primitív gyermek végzetét teljesítjük majd be.

2022.09.26. 12:33 | Jaxx | kategória: Játékhírek

A kínai Bingobell fejlesztőstúdió egy egészen hosszú előzetessel fedte fel hamarosan megjelenő új kalandjátékát, a Kaku: Ancient Sealt. A játékban a fiatal fiút, Kakut irányítjuk majd, aki hosszú évek óta magányosan él egy hegytetőn, és mindig is a világ felfedezéséről álmodott. Egy napon azonban az ősi őrzők egyike rejtélyes küldetésre indítja, melyben a négy elem által uralt világot járja be, és a végzetét is beteljesíti.

A trailerben Kakut és a repülő malacot is megismerhetjük néhány humoros csetlés-botlás körítésében.

A Kaku: Ancient Seal négy elementális régión vezet keresztül, a Lángoló-hegy, a Sárkánycsont-sivatag, a Ködös-mocsár és a Szeles-hómező nehézségeit is le kell gyűrnünk. Útközben különös lényekkel, más törzsek tagjaival is találkozhatunk. A változatos környezetben élelem és fegyver után is kutatnunk kell, utóbbiak készülhetnek fából, kőből vagy akár fémből is, a kardok és pajzsok mellett pedig akár csúzlival is rátámadhatunk ellenfeleinkre.

A játékban mind a négy terület felett egy-egy boss uralkodik, legyőzésükkel és a kiegészítő küldetésekkel értékes új képességeket és számos új outfitet szerezhetünk. Teljesíthetünk kiegészítő feladatokat is számos karakternek, ezzel amellett, hogy sok lenyűgöző történetet ismerhetünk meg, hasznos jutalmakra is szert tehetünk.

A Kaku: Ancient Seal szeptember 30-án és október 1-jén ingyen kipróbálható lesz PC-n, a teljes verzió pedig jövőre jelenik meg, PC mellett PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. ■

előző
következő
Humoros előzetessel jelentkezett a Kaku: Ancient Seal
Humoros előzetessel jelentkezett a Kaku: Ancient SealHumoros előzetessel jelentkezett a Kaku: Ancient SealHumoros előzetessel jelentkezett a Kaku: Ancient SealHumoros előzetessel jelentkezett a Kaku: Ancient SealHumoros előzetessel jelentkezett a Kaku: Ancient SealHumoros előzetessel jelentkezett a Kaku: Ancient Seal

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló