Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Wild Hearts

Fantasy akció-szerepjáték az EA-től, készül a Wild Hearts

Egy Monster Hunterre hajazó szerepjáték érkezik nem is olyan nagyon soká.

2022.09.28. 17:49 | GeryG | kategória: Játékhírek

Dynasty Warriors széria, Warriors Orochi széria, Samurai Warriors játékok, One Piece, Hyrule Warriors és Fire Emblem Warriors. Jó sok warriorsos játékot készítette már a japán Omega Force, amely most picit új vizekre evez, hiszen az EA-vel közösen készülő új játékuk a Wild Hearts lesz. Sehol semmi warriors…

A Wild Hearts egy pofás kis trailerben mutatkozott be, amelyből mindjárt lejött az is, hogy a készítők eléggé csíphetik a Monster Hunter játékokat. Bár itt nem hatalmas őslényekre hajazó lényekre, hanem hatalmas szörnyekre hajazó lényekre fogunk vadászni. A játék a feudális Japánon alapuló Azuma birodalmába repíti a játékosokat, ahol a vadászok a fent említett szörnyekre vadásznak, csak utóbbiakat történetesen Kemonónak hívják.

Mivel a Kemonók általában néhány centivel nagyobbak a rájuk vadászó vadászoknál, ezért utóbbiaknak trükköket is be kell vetniük. Ilyen a mókás nevű Karakuri, amely egy ősi technológia. Lényegében mindenféle dög nagy fegyvereket lehet vele a semmiből összedobni, amik már elég nagyok, hogy felvegyék a harcot a Kemonókkal. De mivel Azuma a feudális Japánon alapszik, nem hiányoznak majd a kardok sem a játékból. A Kemonók egyébként mindig a környezetükhöz igazodnak és ahhoz illő taktikával harcolnak.

A Wild Heartsban egyedül is nekivághatunk a vadászatnak, de igazán jó mókát a háromfős kooperatív mód nyújt majd. Ez platformtól függetlenül működni fog és bárki bármikor ki-be ugrálhat a haverok játékába.

A Wild Hearts valószínűleg elég régóta készülhet már, mivel a bejelentésre csak ma került sor, viszont a premiertől így is alig öt hónap választ el minket. A megjelenésre ugyanis a tervek szerint 2023. február 17-én kerül majd sor PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en. Az előző konzolgeneráció most kimarad a buliból. A fejlesztők azt ígérik, hogy a mai trailert jövő héten egy részletesen játékmenet-bemutató fogja követni. ■

Wild Hearts
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Wild Hearts

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló