Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

Holnap rajtol a Warzone 2.0, itt a launch trailer

Eközben a Modern Warfare II multijában régóta várt funkció érkezhet.

2022.11.15. 20:57 | GeryG | kategória: Játékhírek

Holnap nagy nap virrad a Call of Duty rajongói számára, ugyanis elrajtol az ingyenes Warzone 2.0. Ebben újra online csaphatnak össze egymással a játékosok hatalmas nyílt térképeken a jó öreg battle royale (szóló, duó, trió és négyfős) és az új DMZ módban.

Előbbit aligha kell bemutatni, utóbbi viszont teljesen más élményt kínál. A DMZ módban a játékosok csapatokba verődve teljesíthetnek narratív küldetéseket és mellékküldetéseket, harcolhatnak rivális játékosokkal és az MI ellen, célpontokat menekíthetnek ki, értékes felszereléseket kutathatnak fel.

A rajtkor elvileg még nem lesz elérhető, de nem sokkal később bekerül a játékba a Call of Duty: Modern Warfare II-ben már bemutatott TPS-nézet is. A játék helyszíne ezúttal az Adal Köztársaság központja, Al Mazrah városa lesz, amely szintén ismerős lehet a Modern Warfare II multijából.

A Warzone 2.0 tehát holnap rajtol el, rengeteg újdonságot vezet be, ezekről a hivatalos oldalon bővebben is olvashattok. A premier alkalmából pedig itt a launch trailer is.

Holnap rajtol a Warzone 2.0, itt a launch trailer

És, ha már ennyit emlegettük a Modern Warfare II-t, róla is érkeztek érdekes hírek, pontosabban a multiplayer módjáról. Az egyik, aminek bizonyosan sokan fognak örülni, hogy az Infinity Ward a kezelőfelület teljes átalakítását tervezi. Ezt már a béta időszak alatt is rengeteg kritika érte és bár a stúdió módosított rajta itt-ott, továbbra sem ez a legerősebb része a játéknak.

Beláthatták ezt az Infinity Wardnál is, akik több lépcsőben szeretnék teljesen átszabni a kezelőfelületet. Azt nem tudni, hogy ez pontosan mit jelenhet, de már a terv is üdvözlendő. Ráadásul az első módosításokra már a season 1 rajtjával készülhetünk is.

Szintén érdekes hír, miszerint hamarosan egy olyan funkcióval vagy lehetőséggel bővülhet a játék, amire a rajongók már több epizód óta hiába várnak. Ez pedig a testreszabható killcam bevezetése. Egyelőre kevés részlet ismert, az sem biztos, hogy minden kill után alkalmazható lesz vagy csak a final kill (az adott parti utolsó regisztrált killje) után. A Call of Duty: Vanguardban ugyan voltak pénzért megvehető vagy a battle passban feloldható képkeretek a killcamhez, ám a mostani tervek ennél jóval nagyobb eszköztárt adhatnak a játékosok kezébe. Ugyanakkor könnyen elképzelhető, hogy ezúttal is a fizetős kozmetikai elemek közé fognak tartozni ezek a módosítások.

Mivel egyelőre hivatalos megerősítés ezekről a kiszivárgott hírekről nem érkezett, érdemes ennek megfelelően kezelni őket. ■

Call of Duty: Modern Warfare II (2022)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare II (2022)

hozzászólások (2)

subject17
subject17 2022.11.15. 21:44
IW/Activision: *egy félig-meddig neves streaming szolgáltató UI designerét bízza meg egy multiplayer shooter menürendszerével*

UI designer: *undorító hányást csinál*

Játékosok: *undorító hányásnak tartják*

IW/Activision: *surprised Pikachu*

Felfoghatatlanul szar az egész. Nem értem, hogy amikor első blikkre egyértelmű, hogy valami el lett baszva, és plusz munkával fog járni, akkor miért kell úgy kiadni, és elviselni még az elsöprően negatív feedbacket is?
subject17
subject17 2022.11.17. 00:20
Hmmmm, a napokban játszottam először multit partyban, sógor xboxról, én pc-ről, és valami irgalmatlan alfaközeli állapotot produkált úgy a játék, nem hittem a szememnek, hogy milyen rossz.

Szóval nem picit lepődtem meg, hogy ugyanebben a felállásban mennyire sima volt a WZ2 launch, de a DMZ is kifogástalan, pedig arra még rá is csapták, hogy beta. :D Volt némi szerver lag egyszer-egyszer, de egy darab crash, vagy party disconnect nem történt, kb. 20:45-től játszva.
ajánlott olvasnivaló