Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Spider-Man 2 (2023)

Lecserélték a Marvel's Spider-Man egyik színészét

Az első részben ugyan nem játszott nagy szerepet, de visszatér a folytatásban is, csak épp más hangján.

2022.11.21. 21:14 | GeryG | kategória: Játékhírek

Kétség sem férhet hozzá, hogy az Insomniac Games új szintre emelte a szuperhősös játékok műfaját a 2018-as Spider-Mannel, majd a 2020-as Spider-Man: Miles Moralesszel. A stúdió jelenleg ezek folytatásán, a Marvel's Spider-Man 2-n dolgozik, amelyet bő egy évvel ezelőtt jelentettek be. A stúdió eddig nem nagyon árasztotta el a rajongókat hírekkel és információkkal, amit tudni lehet, arra is csak az első előzetesből lehet következtetni.

Mostanra kiderült egy újabb apró részlet, amely ugyan nem valószínű, hogy igazán meghatározó lesz, de ettől még érdekes. Az első részben Peter Parker legjobb barátja, Harry Osborn nem volt jelen, mivel az Oscorp ügyeit intézte, vele csak mellékküldetések hangüzeneteiben találkozhattunk. Ám a legújabb hírek szerint a második részben visszatér, csak épp a hangja lesz más.

Az első részben Harryt Scott Porter szólaltatta meg, ám a színész egy azóta törölt Twitter-bejegyzésben bejelentette, hogy a második részben nem térhet vissza korábbi szerepéhez. A stúdió döntött így és ő maga sem tudja a pontos okát, de azt gyanítja, hogy a korkülönbség lehet a titok nyitja.

A második részben valószínűleg sokkal nagyobb szerepet kap majd Harry is, a stúdió pedig elképzelhető, hogy olyan színészt szeretne, aki korban közelebb áll a játékban szereplő fiatal karakterhez. Márpedig Scott Porter már 43 éves. Itt azért érdemes megemlíteni, hogy a Peter Parkert megszólaltató Yuri Lowenthal már 51 éves, de ő visszatér a második részre.

És, ha már a szinkronhangoknál járunk, ne feledkezzünk meg Venomról se, akit Tony Todd, vagyis az eredeti Kampókéz szólaltat majd meg. ■

Spider-Man 2 (2023)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Spider-Man 2 (2023)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló