25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Hivatalos: készül a Mortal Kombat 12

A legvéresebb verekedős játék következő fejezete még idén megjelenik.

Írta: GeryG

A NetherRealm Studios 2011-ben nagyszerűen támasztotta fel az addigra igencsak megfáradt Mortal Kombat szériát. A reboot óta már eltelt jó néhány év, amely alatt további két epizód vitte tovább Liu Kang, Raiden és a többi harcos történetét. Mára pedig hivatalossá vált, hogy a sor még idén folytatódni fog. Készül ugyanis a Mortal Kombat 12.

Sajnos egyelőre nem egy hagyományos bejelentésről van szó infókkal, trailerrel és képekkel. Ehelyett a kiadásért felelős Warner Bros. Discovery befektetői felé tartott pénzügyi jelentésben esett szó a játékról. Andrew Slabin, a Warner egyik vezetője úgy fogalmazott, "a nagyon várt Mortal Kombat 12 és Suicide Squad: Kill the Justice League játékok idén fognak megjelenni, mindkettő ambiciózus megjelenési előrejelzéssel."

Egyelőre tehát nagyjából ennyit tudni. A hír valószínűleg a hardcore rajongókat nem lepte meg igazán, hiszen az eddigi utolsó rész óta pont négy év telt el, márpedig a 2011-es rebootot 2015-ben követte a Mortal Kombat X, azt pedig 2019-ben a Mortal Kombat 11. Ha folytatni akarják ezt a sormintát, akkor idén kell jönnie az új játéknak. És a jelek szerint így is lesz.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Mortal Kombat 1

Platform:

Fejlesztő: NetherRealm Studios

Kiadó: Warner Bros.

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!