25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mégis valódi az Unrecord?

Az egyik fejlesztő egy új videóval próbálta meg eloszlatni a kétségeket.

Írta: GeryG

Múlt héten elég nagy port kavart az a video, amely a DRAMA stúdió készülő új játékából, az Unrecordból származott. A videón egy kommandós testkameráján keresztül követhettük nyomon egy akciót egy elhagyatott gyártelepen. Ez önmagában még nem lenne nagy szám, csakhogy a látottakról piszok nehéz volt eldönteni, hogy játék vagy valóság.

Természetesen a video alaposan megosztotta a játékostársadalmat. Egyik fele az állát keresgélte, és máris kikiáltotta egy új korszak beköszöntét. A másik pedig óvatosságra intett és szkeptikusan azt kereste, hogy hol az átverés a videóban.

Utóbbiakat próbálta meg újból meggyőzni az egyik fejlesztő, Alexandre Spindler, aki a Twitter-csatornáján osztott meg egy újabb videót. Ebben a rövidke bemutatóban az Unreal Engine 5-en belül láthatjuk a játékot, először pár apróbb módosítást is végrehajtanak a környezeten, majd a video végén még egy klasszikus falakon átsuhanásnak is szemtanúi lehetünk.

Cikkajánló
Unrecord – átlépjük végre a fotórealisztikusság határát?

Unrecord – átlépjük végre a fotórealisztikusság határát?

Magunk sem feltétlenül hisszük el mindazt, amit látunk, főleg azt nem, hogy gameplay, de ettől még keresgéljük az állunkat.

Azt nehéz lenne megmondani, hogy mindez mennyire győzte meg a szkeptikusokat, de az biztos, hogy valami készül a DRAMA boszorkánykonyhájában.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!