25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új traileren a The Crew Motorfest

Az is kiderült, hogy mikor rajtol el a játék zárt bétája.

Írta: GeryG

A Ubisoft Forwardon kapott vadonatúj trailert a februárban bejelentett The Crew Motorfest. Az Ivory Tower stúdiójában készülő autós játék épp oly színesnek és szagosnak ígérkezik, mint az előző epizódok vagy talán még egy fokkal még inkább. A játékosok egymással versenghetnek majd a trópusi paradicsomban, amihez a jelenleg elérhető legvagányabb luxus sportautók, igazi régi legendák és más csodajárgányok állnak majd rendelkezésükre. Erre már az alábbi trailerben is bőven kapunk példát.

A versenyek mellett arra is lesz lehetőség, hogy csak úgy, céltalanul kocsikázzunk a szigeten, esőerdőkben, neonfényes városokban és mesés tengerpartokon gurulhatunk keresztül. Minderre a tervek szerint idén ősszel kerül sor. De aki nem akar addig várni, annak már most lehetősége van regisztrálni a játék zárt bétájára.

Ezt július 21-23. között rendezik majd meg PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en. A teljes játék pedig szeptember 14-én jelenhet meg a fenti platformok mellett PlayStation 4-re és Xbox One-ra is.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!