25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Eddie és két Iron Maiden-dal is bekerült a konzolos World of Tanksbe

Újra kooperál a brit banda és a Wargaming.

Írta: Dino

Fináléjához érkezett a Wargaming World of Tanks: Modern Armor játékában a metalfesztivál, amelynek utolsó fellépője az Iron Maiden lett. A brit zenekar már működött együtt a Wargaminggel korábban is, akkor a World of Warplanesben lett pilóta Eddie, Bruce Dickinsonnal pedig dokumentumfilm-sorozat készült világháborús repülőgépekről.

A konzolos WoT mostani eseménye a Sabatonnal indult, aki szintén dolgoztak már együtt a World of Tanks fejlesztőivel. A második zenekar a Megadeth volt, és most az utolsó szakaszban, szeptember 12. és október 3. között az Iron Maiden került sorra.

A játékba két Iron Maiden-es tank is került, az egyik a Senjutsu TO-55, amely lángszóróval is rendelkezik, a másik pedig a Matter of Life and Death album inspirálta AMOLAD tank, amelyet kifejezetten a Modern Armor játékbeli eseményhez készült most el a lemezborítón látható páncélos alapján.

Ezen kívül 3D-s hős parancsnokként még Eddie figurája is bekerül a játékba, és 14 különböző 2D-s standard parancsnokot is be lehet gyűjteni. Aki pedig megszerezte a játékban a két Iron Maiden tankot, azok két dalt hallgathatnak a játékon belül a bandától: az említett A Matter of Life and Death lemezről a Brighter Than a Thousand Sunst, valamint a legutóbbi korongról, a Senjutsuról a The Writing on the Wallt.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • World of Tanks
  • World of Tanks
  • World of Tanks
  • World of Tanks
  • World of Tanks
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!