Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Különleges kommandós: Michelle Rodriguez

2003.11.21. 13:15 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Michelle Rodriguez filmes karrierjével mostanáig azt bizonyította, hogy egy nő lehet egyszerre szép és kemény. A S.W.A.T. – Különleges kommandó (hazai bemutató: november 20.) című akciófilmben például egy különleges rendőri egység egyik tagját alakítja: de az embert próbáló bevetéseken éppen akkora energiával vesz részt, és éppen akkora kockázatot vállal, mint férfitársai. A forgatásról kiszivárgó hírek szerint, munka közben sem kért kivételezést. Ugyanolyan keménynek mutatkozott, mint partnerei, Samuel L. Jackson és Colin Farrell.
De ez csak eddig tartott. Michelle mostantól inkább azt szeretné bizonyítani, hogy a róla kialakult imázs sem teljes: van lírai oldala is. A színésznő szólóestet állított össze, melyben zongorázik, énekel és verset mond. A produkció egyelőre nem került nyilvánosság elé, de már ez sem várat magára sokáig. Ha pedig a visszajelzések kedvezőek lesznek, az este anyaga lemezen is hozzáférhetővé válik, és egy turné kedvéért Michelle kiszáll kicsit a filmezésből. Aztán megint jöhet a kickboksz. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.