25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

11 perc Life by You

A Sims-kihívó új előzetesében a fejlesztők válaszolnak az építkezést érintő kérdésekre.

Írta: GeryG

Bár már korábban is voltak próbálkozások, egyelőre az életszimulátorok koronázatlan királya továbbra is a The Sims széria. Viszont idén tavasszal érkezett a bejelentés, miszerint a Paradox Tectonic stúdióban készül a Life by You, egy új kihívó, amelyen ráadásul Rod Humble is dolgozik, aki az egyik legnagyobb szakértője a témának. Korábban a The Sims és a Second Life játékok elkészítésénél is jelen volt.

A Life by You a napokban egy új, tizenegy perces bemutatót kapott, amelyben azon túl, hogy közelebbről is megismerkedhetünk a játékmenet néhány elemével, a fejlesztők is válaszolnak pár kérdésre. Ez már nem az első ilyen video, hiszen korábban volt már hasonló a kapcsolatokról a többi városlakóval és a párkapcsolatokról is.

Ezúttal a téma talán még izgalmasabb, hiszen elsősorban az építkezésről hallhatunk és láthatunk részleteket a videóban. A tervező és szerkesztő alapvetően úgy működik, mint a legutóbbi The Simsben, de lesznek eltérő elemek és újdonságok is. Ilyen például, hogy kerítést lehet húzni a telekhatárra. A házunknak akárhány szintje lehet, ezt legfeljebb a PC-nk képességei korlátozhatják. Lehetőségünk lesz klímát beszerelni az otthonunkba, de arról egyelőre nincs hír, hogy ugyanígy a fűtésről is gondoskodhatunk-e.

A Life by You az eredeti tervek szerint már idén megjelent volna, ám a nyáron kiderült, hogy ezt nem tudják tartani a készítők. Ehelyett a premierre jelen állás szerint 2024. március 5-én készülhetünk.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Life By You

Platform:

Fejlesztő: Paradox Tectonic

Kiadó: Paradox Interactive

Megjelenés: 2024. június 4. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!