25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Újra megmutatta magát a Suicide Squad: Kill the Justice League

Mikor legutóbb gameplayt mutatott, majdnem belebukott a játék.

Írta: GeryG

A Rocksteady Studios eddig arról volt ismert, hogy nagyszerű szuperhősös akciójátékokat készített. A csapat jelenleg is a DC-univerzumon tevékenykedik, hiszen következő játékuk a Suicide Squad: Kill the Justice League lesz, amelyet még 2020 nyarán jelentettek be. A rajongók előzetesen abban reménykedtek, hogy a Batman: Arkham játékokhoz hasonló minőséget fog képviselni, ám amikor ez év elején gameplay-bemutatót kapott, hatalmas volt a pofára esés.

Egy lélektelen, unalmas elemekből építkező árkád akciójátékot láthattak a rajongók, és csalódásuk hangot is adtak. És bár a fejlesztők váltig állították, hogy semmi köze a negatív fogadtatáshoz, nem sokkal később sok-sok hónappal elhalasztották a premiert. Ennek már bő fél éve, a Suicide Squad pedig most újra megmutatta magát, méghozzá egy majd’ 20 perces fejlesztői napló formájában.

A fenti video témája a sztori és a játékmenet, erről pedig maguk, a készítők mesélnek nekünk. Az események Brainiac érkezésével kezdődnek, aki beférkőzik a Justice League hőseinek agyába és gonosszá teszi őket. Az egyetlen esély, ha régi ellenségeik, a Suicide Squad veszi fel velük a harcot, ami természetesen most sem lesz könnyű összecsapás. A videóban nem csak a fejlesztők, de a főszereplőket megformáló színészek is megszólalnak.

A Suicide Squad: Kill the Justice League a jelenlegi tervek szerint 2024. február 2-án jelenhet meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A most érkezett video csak egy a közeljövőben várható új sorozatból, amely a játék különböző részeit mutatja majd be.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!