25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mozgásban a South Park: Snow Day!

Milyen egy hószünet South Parkban? Most kiderül!

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Bár az utóbbi években a Ubisoft szállította a South Park játékokat, a következő már nem tőlük, hanem a THQ Nordictól fog jönni jövőre. A fejlesztést Question Games csapata végzi, akik egy külső nézetes, de teljesen 3D-s akció-kalandjátékot faragnak a szabadszájú srácok városában.

A South Park: Snow Day ismét Stan, Kyle, Cartman és Kenny, no meg az általunk alakított New Guy, avagy újfiú történetét meséli el. A sztori – ahogy arra a játék címe is utal – egy átlagos South Park-i hószünet napját fogja végig követni, ami ugyebár egy iskolás kisfiú életének egyik legszebb napja.

A játékosok megint belecsöppennek a város gyerekeinek fantáziája által kiszínezett háborúba, amelyben kooperatív módban vehetnek részt. A tét nem kicsi, hiszen a világ megmentése lesz a feladatunk, amit természetesen South Park hólepte utcáin kell teljesítenünk. Közelharci és távolsági fegyvereket szerezhetünk, amiket fejleszteni is lehet, különleges képességekkel tehetjük még izgalmasabbá a csatákat.

A South Park: Snow Day! PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre készül. Azon túl, hogy valamikor 2024-ben fog megjelenni, egyelőre semmit sem tudni a premierjéről.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Aryx
Aryx [3480]
Úgy.
(Jut eszembe, egyszer újra neki kéne veselkedni a Stick of Truth-nak is. :) )
Shadowguard
Shadowguard [4209]
Engem nem győzött meg... Teljesen felesleges egy SP játékba beleerőltetni a 3D-t, egyszerűen nem illik hozzá.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)