25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Januárban tényleg révbe érhet a War Hospital

Többszöri halasztás és csúszás után ismét új dátumot kapott a háborús játék.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Évekkel ezelőtt én is felkaptam a fejem a Brave Lamb Studio boszorkánykonyhájában készülő War Hospitalra. Ebben ugyanis a játékosok az első világháborúba csöppenhetnek, de nem a szokásos módon. Nem fegyvert kell ragadniuk a frontvonalon, hanem küzdeniük a sebesült katonák életéért a tábori kórházban!

A NACON által felkarolt projektnek az eredeti tervek szerint már évekkel ezelőtt meg kellett volna jelennie, de ebből semmi sem valósult meg. Olyannyira nem, hogy sem tavaly, sem pedig idén nem érkezett meg a játék, sőt, a készítők a lehető legnagyobb csendben dolgoztak rajta tovább.

A csendet azonban ma végre megtörték és ismét új megjelenési dátumot jelentettek be. A legutóbbi alkalommal még arról volt szó, hogy októberben debütál, most pedig már arról, hogy 2024. január 11-én állhatunk szolgálatba.

Hogy ezúttal tartani tudja-e végre a játék az új dátumot, egyelőre nem lehet megjósolni, mindenesetre bízunk benne, hogy végre tényleg révbe ér. Ha így lesz, akkor PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is ekkor jelenhet meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • War Hospital
  • War Hospital
  • War Hospital
  • War Hospital
  • War Hospital
  • War Hospital
  • War Hospital
  • War Hospital
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

vandorr
vandorr [56]
játéknak játék csak nem chilles :) Kicsit olyasmit várok mint a This war of mine. Tudnak az ilyenek is sikeresek lenni :)
Baracklekvár
Baracklekvár [1702]
Mindamellett, hogy tényleg érdekes témát feszeget, mégis kétlem, hogy mint játék, sikeres lehet. Valahogy ránézésre ugyanis leginkább amolyan kríziskezelés és mikromenedzsment lesz ez - ami nem a stressz levezetésében segít, hanem megteremti azt. Lehet ettől lesz valamiképp értékes és hiteles - de nem lesz emiatt "játék".
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)