25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Túlélőtábor a Numblar szigeten, jön a Jurassic Park: Survival

Az ígéretes játék közvetlenül az eredeti mozi eseményei után játszódik.

Írta: GeryG

Videojátékos fronton a Jurassic Park franchise önmagában kevés játékot tud felmutatni, az utóbbi évekből lényegében csak a Jurassic World Evolution két epizódját. Persze ez nem jelenti azt, hogy a dinoszauruszok ne lettek volna jelen rendszeresen a monitorokon, elég csak a Dino Crisis klasszikusra vagy az Ark játékokra gondolni.

Most viszont egy olyan játékot jelentettek be a The Game Awards 2023 során, amely nagyon szorosan kötődik az 1993-as Jurassic Parkhoz. Egészen pontosan annak közvetlen, egyenes folytatása. Ez lesz a Saber Interactive gondozásában készülő Jurassic Park: Survival.

Az események valóban közvetlenül azután játszódnak, hogy Grant, Ellie, Malcom, Hammond, Tim és Lex helikopterrel leléptek a szigetről. A park munkatársait elvileg már a vihar előtt kimenekítették hajókkal, de mi van, ha nem mindenkit? Az egyik InGen-kutató, Dr. Maya Joshi például pontosan így járt. Hogy pontosan miért nem távozott a szigetről a többiekkel, egyelőre nem tudni, a lényeg viszont, hogy most elvileg teljesen egyedül van és önerőből kell kiutat találnia az őshüllők lakta szigetről.

Mindez játékmenet szempontjából lopakodós-menekülős akció-kalandot ígér a film számos ikonikus helyszínén keresztül. Az őslények mindegyike másképp viselkedik, nem mindegyik lesz veszélyes. A szorult helyzetekből figyelemeltereléssel és trükközéssel lehet majd a legkönnyebben kiszabadulni.

A Jurassic Park: Survival PC mellett PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül. De azt egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Jurassic Park: Survival
  • Jurassic Park: Survival
  • Jurassic Park: Survival
  • Jurassic Park: Survival
  • Jurassic Park: Survival
  • Jurassic Park: Survival
  • Jurassic Park: Survival
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!