Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Steve Martin lesz Cluseau

2003.11.28. 15:26 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Steve Martin egyre újabb sikerek elé néz. Ő az Acme megakonszern gonosz igazgatója a Bolondos Dallamok: Újra bevetésen (Looney Tunes: Back in Action, hazai bemutató: december 11.) című családi komédiában, és mint a film leggonoszabb (még a Tasmán Ördögnél is gonoszabb) szereplője, biztos sikerre számíthat. Utána egy családi vígjáték következik: a Tucatjával olcsóbb-ban 12 gyerekét nevelő apát alakít. De eközben már következő nagy dobására készül: elvállalta, hogy vele éled újra a Rózsaszín Párduc, eljátssza a világ legrosszabb detektívjét, Clouseau felügyelőt.
Az új Rózsaszín Párduc-film terve már rég megszületett, eredetileg az első rész bemutatásának negyvenedik évfordulóján került volna a mozikba, de éppen főszereplő hiányában, eddig nem kezdődhetett a forgatás.
Peter Sellers utódjának a szerepében felmerült Kevin Spacey neve, majd Mike Myers jelentkezett. A producerek azonban Steve Martin személyében találtak rá arra, aki az ideális idétlen lehet. Amit következő két filmjében is bizonyít. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló