25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Until Dawn remake PS5-re és PC-re

A Supermassive Games talán legjobb játéka felújított formában érkezik.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Majd’ tíz éve már, hogy a Supermassive Games letette a névjegyét. A stúdió akkor már hosszú évek óta dolgozott első játékán, amely eredetileg még a PlayStation Move kontrollerek képességeit használta volna ki. Ám később ezt elvetették, a belső nézetet fix külső kamerára, a platformot pedig PlayStation 3-ról PlayStation 4-re cserélték, és készült belőle egy „klasszikus” irányítású, de moziszerű élményével kifejezetten jó horror kalandjáték, az Until Dawn.

A minap tartott legújabb State of Play keretében a stúdió bejelentette, hogy történetének talán legjobb játéka (de legalábbis az összes többi megalapozója) idén felújított formában és új platformokra is elkészül. A remake-en nem közvetlenül az eredeti fejlesztők dolgoznak, hanem a Ballistic Moon stúdiót csapatára bízták.

Egyelőre azon túl, hogy a remake készül, egyelőre kevés részlet ismert. A fenti előzetesből is csupán annyi derül ki, hogy feljavított formában kapjuk majd meg a már jól ismert sztorit, méghozzá PlayStation 5-re és PC-re! A történet egyébként egy csapat tiniről szól, akik egy hegyi szállodában rekednek a hóviharban, ott viszont egy pszichopata sorozatgyilkos és egy hegyi szörnyeteg is az életükre tör. A játékosok minden szereplőért külön felelnek, a döntéseiken múlik, hogy ki éli túl az éjszakát. A remake a tervek szerint még idén meg fog jelenni.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Until Dawn
  • Until Dawn
  • Until Dawn
  • Until Dawn
  • Until Dawn
  • Until Dawn
  • Until Dawn
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27758]
Jön a mozifilm, meg kell lovagolni a promót. Egyébként én sem vettem meg PS-re, de lehet PC-re beszerzem majd...
nyomi
nyomi [7249]
kb egy éve vettem elő és játszottam végig újra, nem igazán érzem hiányát egy felújításnak, grafikailag sztem egyáltalán nem indokolt, ma is szép játék. ha valami nagyon forradalmit bele tudnak rakni a remakebe, talán, de én nem látom mit lehetne... az egész csak egy reklámfogás, hogy újra előtérbe kerüljön a játék és azok is megvegyék, akik 10 éve még nem érték el a korhatárt
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)