25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Világmegmentés 60 másodpercben az Outcast – A New Beginning új trailerében

Már csak pár hét és Cutter Slade-ként visszatérhetünk Adelpha világába.

Írta: GeryG 3 hozzászólás

Egyre közeledünk az Outcast – A New Beginning premierjéhez, már csak alig néhány hét választ el tőle minket. A fejlesztő Appeal csapata készített egy új videót, amely a mostani divatnak eleget téve 60 másodpercbe sűrít mindent, amit a játékról tudni érdemes.

A trailerben azon túl, hogy ízelítőt kapunk Adelpha bolygó változatos világából, láthatjuk a főhős Cutter Slade-et jetpackjével ide-oda repkedni, megismerkedhetünk a bolygó különleges élővilágával, az őslakosokkal és az életükre törő robot sereggel is. Kapunk egy kis bemutatót Cutter Slade arzenáljából is, a fejlesztési lehetőségekből és természetesen a csatákból és az azok során használható képességekből is.

Az Outcast – A New Beginning március 15-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. Addig még van idő kipróbálni a játék demóját is, amelyet a Steamen, a PlayStation Store-ban és a Microsoft Store-ban érhettek el.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Raistlin666
Raistlin666 [4725]
Egyébként a Sony szétnézhetne mihez adja a nevét!>:-]

Menüben a főkarakterünkön beremegnek a textúrák.
A vízben néhol van "lövésnyom" néha nincs. Vízfelülete válogatja!
Ahogy látom kollégámat szenvedni, nemcsak a főmenübe lépéskor fagy csontra!
Mondhatni egy "klasszikus": beesünk két szikla között a pálya alá és onnan lehet lövöldözni az ellenfeleket.

Mindez 2024-ben egy PS5-ön előadva...jaaa és teljes AAA kategóriás áron!? Anyátok picsáját!
Raistlin666
Raistlin666 [4725]
Rászántam az időt tényleg! Munkában ebédszünet végén 2X10 percet, mert így legalább fizetnek érte!

Természetesen ahogy sejteni lehetett. Évekkel egy Horizon Zero Dawn után egy teljesen Tesco gazdaságos ipari hulladék a grafika amit látni PS5-ön! Olyan tucat lopkodott a dizájn hogy már majdnem aranyos...de így még pont inkább dühítő!

A második 10 percben megnéztem a harc részét. Természetesen ott is a legalja ótvar megoldások! Valamiféle béna robot kinézetű ellenfelek élet csíkkal rohangásznak, mert természetesen látható sebződésre nem tellett a nagy programozó zseniknek!

Ja és a demo 2X fagyott ki két alkalomból egy szimpla főmenübe lépéstől!

Köpedelem ez semmi más. A sztorija biztos isteni és egyedi, de 3. alkalomra már nem indítottam mert letelt a szünetem...delete!:lemon:
Raistlin666
Raistlin666 [4725]
Mint az eredeti nagy tisztelője részemről ez elég gyenge összelopkodásnak látszik az utóbbi évek pár sikeresebb/híresebb címeiből.

1. Mi a pék f*száért nem lehet egy normális főkarakter arcot csinálni??? Esküszöm az eredeti 320*200-ban kifejezőbb/szimpatikusabb volt!

2. Akció meg repkedés az lesz dögivel, de az eredeti csapat úgy látom elfeledte mitől lett kult a játék. Mert az egyedi hangulat és világ az b*szottul nem érződik. Csak valami masseffectassassincreedzelda hibrid baromságot látok összegereblyézve 1 percben.

3. Egy idegesítő csaj hangja helyett aki béna közhelyeket pufogtat, esetleg felkeverhettek volna a videónak egy minimum az első rész csodálatos dallamaival felérő valamit. Akkor talán még a demót megnéztem volna...X-(
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (3 db)