25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Popeye-nek érezheted magad a Mouse-ban!

A zseniális stílusú játékban szerepe lesz a konzervspenótnak!

Írta: GeryG

2025 egyik legstílusosabb játéka lehet a Fumi Games stúdiójában készülő Mouse. A fekete-fehér FPS a Disney-mesék hőskorának vizuális stílusát utánozza, a játékosok pedig Tommy géppisztolyt szorongató gengszter egerek ellen harcolhatnak.

A fejlesztők sajnos elég ritkán jelentkeznek új videókkal, amikor mégis, akkor is csak nyúlfarknyi bemutatókat kapunk. Ez a helyzet most is, hiszen az alábbi trailer is mindössze negyven másodperc, de az legalább tömény. A videóban ugyanis a téma a spenót.

Azt már a jó öreg Popeye rajzfilmek óta tudjuk, hogy bizony a spenótól acélossá válik az izomzat, betonná az áll és elég gyakran lángvágóvá a pipa. Valami hasonló szerepe lesz a játékban is a Spike-D márkájú konzervspenótnak is, avagy a készítők ezúttal tényleg Popeye előtt tisztelegnek.

A Mouse ebben a videóban is piszok hangulatosnak tűnik, a negyven másodpercbe ugyanis némi akció is belefért. Sajnos azonban a premier 2025 előtt nem esélyes, szóval még elég sokat kell várnunk a játékra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Mouse

Platform:

Fejlesztő: Fumi Games

Megjelenés: 2025.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!