25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Itt a lehetőség, ingyen játszhatsz az Assassin’s Creed Mirage-zsal!

Egészen a hónap végéig van lehetőséged a játék első két óráját kipróbálni.

Írta: GeryG

A Ubisoft szeretné, ha egy picit többen megszeretnék az Assassin’s Creed széria legutóbbi, tavaly ősszel megjelent epizódját. Az Assassin’s Creed Mirage megpróbált változtatni az utóbbi évek receptjén, ami több-kevesebb sikerrel be is jött neki. Ám talán mégsem annyira, amire a francia kiadó számított, ezért most kitalálták, hogyan lehetne még több emberhez eljuttatni a játékot.

Mától egészen április 30-ig bárki ingyen kipróbálhatja a játékot PC-n, PlayStation 5-ön és PlayStation 4-en, illetve Xbox Series X/S-en és Xbox One-on is. Persze van egy aprócska korlát: csak a játék első két óráját lehet így kipróbálni. Oké, ez azért nem is annyira aprócska korlát, de azért arra így is bőven elegendő ez az ajánlat, hogy mindenki eldöntse, neki való játék-e a Mirage vagy sem.

Cikkajánló
Assassin’s Creed Mirage teszt – Káprázat, vagy a Ubisoft fejőstehene tényleg megpróbált visszatérni a gyökereihez?

Assassin’s Creed Mirage teszt – Káprázat, vagy a Ubisoft fejőstehene tényleg megpróbált visszatérni a gyökereihez?

A hatalmas nyílt világú, száz óra körüli játékidők után a legújabb AC kicsit kisebb, kicsit fókuszáltabb, kicsit nosztalgikusabb – és ez nagyon jól áll neki.

A próbaidőszak alatt elért eredmények természetesen nem vesznek el. Ha valakit meggyőztek az élmények és a játék megvásárlása mellett dönt, az a teljes verzióban pontosan onnan folytathatja Basim kalandját, ahol abbahagyta.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!