25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Gameplay trailerrel hangol a premierre a Phantom Fury

Nem egész egy hét múlva kezdődik Shelly „Bombshell” Harrison új kalandja.

Írta: GeryG

A 3D Realms és a Slipgate Ironworks már az utolsó simításokat végzi a Phantom Furyn, hiszen a premierig már nincs egy egész hét hátra. A játék a 2016-os Bombshell folytatása (mivel a 2019-es Ion Fury ennek előzménye volt) lesz, amelyben ismét a vagány Shelly „Bombshell” Harrison bőrébe bújhatunk.

Egy régi időket idéző FPS-ről van szó, amelyben változatos küldetések és végtelen akció vár ránk. Nem csak kézi fegyverekből szórhatjuk majd az áldást a különféle ellenségekre, de helikoptert is vezethetünk, számítógépes rendszereket hackelhetünk meg, de unalmas perceinkben akár még árkád videojátékokon is játszhatunk benne.

Ami az arzenálunkat illeti, húsznál is több lőfegyver kap benne helyet, köztük több korábban megismert és közönségkedvencé vált darabbal, mint a Loverboy revolver. Minden fegyverhez lesznek fejlesztések és javítások is. Mint ismert, Bombshell egyik karja harcra kifejlesztett művégtag, ennek segítségével különféle menő támadásokat indíthatunk.

A Phantom Fury első körben csak PC-re fog megjelenni, erre április 23-án, vagyis nem egészen egy hét múlva kerül sor. Később (valamikor 2025-ben) viszont konzolokra is elkészül majd a játék.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!