25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Megmutatta magát a The Casting of Frank Stone

A Dead by Daylight single player spin offja játékmenet-bemutatót kapott.

Írta: GeryG

Még tavaly év végén jelentette be a beHaviour Interactive, hogy több új projekt is készül, amelyek mind a nagy sikerű Dead by Daylight univerzumát fogják gyarapítani. Ezek egyike az akkor leleplezett The Casting of Frank Stone, amely most új előzetessel jelentkezett.

A játékon a horror kalandjátékok aktuális nagy mestere, a Supermassive Entertainment csapata dolgozik. Ez az alábbi videóból akkor is visszaköszönne, ha nem tudnánk, hogy kiknél készül. A történet négy fiatalról szól, akik a ’80-as években úgy döntenek, hogy saját horrorfilmet forgatnak. Ki is néznek ehhez egy megfelelő helyszínt és egy megfelelő urbánus legendát. A Murder Mill egy nagy, elhagyatott malom Cedar Hill városa mellett, ahol egykor egy bizonyos Frank Stone szedte áldozatait. De lehet, hogy még mindig szedi?

Elnézve az előzetest, valóban üvölt róla, hogy az Until Dawn és a The Quarry fejlesztőinek munkája. Emellett az erősen indusztriális környezet és a némi túlvilági misztikum végett egy kis Rémálom az Elm utcában utánérzete is van (az egyik képnek pedig Stranger Things...). Amit a játékmenetről tudni lehet, az a szokásos Supermassive-elemeket sejteti: nekünk kell felfedeznünk a terepet, miközben megismerjük a szereplőket és a döntéseink mentén formálódik a történet, illetve dől el, hogy kinek mit szán a sors.

A The Casting of Frank Stone a tervek szerint még idén meg fog jelenni. Abban biztosak lehetünk, hogy PC-re elkészül, és bár a trailerben sem tesznek róla említést, de bizonyosan nem marad távol PlayStation 5-ről és Xbox Series X/S-ről sem.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • The Casting of Frank Stone
  • The Casting of Frank Stone
  • The Casting of Frank Stone
  • The Casting of Frank Stone
  • The Casting of Frank Stone
  • The Casting of Frank Stone
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!