25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kiszáll az internetből a Warhammer 40,000 – Inquisitor: Martyr

A játék még ebben a hónapban offline módot kap, amire a rajongók régóta vártak.

Írta: GeryG

A NeocoreGames csapatának nagy része most a King Arthur: Legion IX éppen aktuális megjelenésével van elfoglalva, de azért még nem fordítottak hátat teljesen a 2018-ban megjelent Warhammer 40,000 – Inquisitor: Martyrnak sem. A stúdió ugyanis a napokban fontos és a rajongók számára bizonyára örömteli hírrel rukkolt elő.

Bejelentették ugyanis, hogy a játék hamarosan kiszáll az internetből, vagyis offline módot fog kapni. Ahogy azt a rajongók bizonyára jól tudják, jelenleg csak úgy játszhatnak, ha folyamatos online kapcsolatuk van. Ez már azóta rajzszög a játékosok talpában, amióta valaki valahol valamiért kitalálta, de a fejlesztők előszeretettel alkalmazzák. Így tett a NeocoreGames is, ám ennek hamarosan vége.

Cikkajánló
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr

Magyar inkvizítorokat a káosz ellen!

Egy ingyenes frissítés formájában aktiválják az offline módot, amely egy új játékmód formájában jelenik meg, de tulajdonképpen tényleg csak annyit tesz, hogy aktív internetes kapcsolat nélkül is lehet játszani. Mellette viszont megmarad az eredeti, állandó online funkció is. Utóbbi azoknak szól, akik semmilyen változást nem szeretnének és továbbra is teljesíteni szeretnék a Seasonal Journeyt és jelen szeretnének lenni a ranglistán.

Fontos, hogy a két mód között nem lesz átjárás, hiszen online módban nem a kliens tárolja a mentéseket, míg offline módban igen. Ezért új karaktert is kell alkotni és újra kell kezdeni a játékot, ha valaki offline módra váltana. Ott viszont eléri a teljes kampányt és annak minden DLC-jét is.

A készítők azt is megjegyezték, hogy ez a lépés még nem jelenti a játék támogatásának végét, sőt. A közeljövőben várható a korábban beharangozott Hierophant Class DLC is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Warhammer 40,000 - Inquisitor: Martyr

Platform:

Fejlesztő: NeocoreGames

Kiadó: NeocoreGames

Megjelenés:
2018. június 5. PC
2018. augusztus 28. PS4, X1
2022. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!