25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Star Wars Outlaws trailerduó a Ubisoft Forwardról

Egy négyperces összefoglaló és egy tizenegyperces nagy játékmenet-bemutató is érkezett.

Írta: GeryG

A Ubisoft sem marad ki az E3-at helyettesítő nagy buliból, az ő show-juk a Ubisoft Forward névre hallgat. A franciák úgy érezték, hogy mint egy jó koncertet (a show egyébként is a Hollywood Chamber Orchestra jóvoltából stílusos élőzenés nyitánnyal indult) egy nagy durranással kell indítani, ezért a legelső játékuk máris a Star Wars Outlaws volt.

Ehhez mindjárt két bemutató is készült, az egyik egy rövidebb összefoglaló, míg a másik egy nagyobb lélegzetvételű játékmenet-bemutató. A négyperces összefoglaló leginkább a főhőssel, Kay Vess-szel foglalkozik, akivel mindenféle megbízásokat és küldetéseket vállalhatunk majd el a galaxis peremén. A videóban a szabadon bejárható világot is megismerhetjük, ahogy az abban ténykedő különböző alvilági szindikátusokat is.

A nagyobbik video már közel tizenegy percben mutatja be Kay egyik fejvadsáz küldetését. Ebben Kay a Tatooine-ra utazik, ahol egy gazfickót kell kézre kerítenie. Még az űrben egy kalózok által megtámadott teherhajó segítségére siet, amivel pozitív irányba mozdul el a megítélését mutató mérce. Ez is egyike az izgalmas játékelemeknek, hiszen minden frakció és szindikátus szemében a tetteink által alakul ez a mutató, így nyílnak meg vagy zárulnak le új lehetőségek.

A videóban később Mos Eisley-ben száll le, ahol a Hutt szindikátus uralkodik, velük viszont rossz a viszonya. Ezért lopakodva kell bejutni a lezárt területeikre, minél tovább kerülve a nyílt tűzharcot. De természetesen végül csak lebukik és jön előbb a lövöldözés, majd a menekülés.

A Star Wars Outlaws az idei nyár, de inkább az ősz egyik nagy slágere lehet. A premier jelen állás szerint augusztus 30-án jön el, ekkor PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re is megérkezhet.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!