Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Kenobi, a galamb

2003.12.13. 17:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Nem is lehetne két egymástól távolabbi műfaj, mint az animációs vígjáték és a háborús film. A Shrek producerei azonban bizonyították már, hogy nem ismernek lehetetlent. Azoknak, akik a Némó nyomában-nal (Finding Nemo, már a mozikban) akarnak versenyezni, nem is szabad megállni félúton. Következő filmjük, a Valiant (bemutató: 2004-ben) a második világháború alatt játszódik, főhőse és címszereplője egy galamb, aki a Királyi Légierő Galambszolgálatának legkétballábasabb szárnyasa. Ám a sors úgy hozza, hogy első éles bevetésén a háború legfontosabb feladatát bízzák rá. Egy levelet kell kézbesítenie: a francia ellenállás azokat a titkos kódokat küldi benne az angoloknak, amelyek nélkülözhetetlenek a normandiai partraszálláshoz.
A film már készül, hamarosan a szinkronmunkák is elkezdődnek. Ewan McGregor a galamb hangja kedvéért még azt is vállalta, hogy két műszakban dolgozzék: nappal a Star Wars III. utómunkálataival, éjszakánként a Vailant-tal foglalkozik. Sir Ben Kingsley a gonosz német sast, Keyserling tábornokot játssza majd, és stúdióba vonul vele Jim Broadbent, Rupert Everett, Hugh Laurie és John Hurt is. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.