For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Depp aranyköpése az Oscar-ebéden

2004.02.12. 19:24 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Beindult az Oscar-gépezet: ez a csúcsszezon a díj körüli várakozásban. Hétfőn került sor a díjra jelöltek immár hagyományos közös ebédjére a Beverly Hilton Hotelben. Mindazok a hírességek, akik 29-én nagyestélyiben vagy szmokingban pompáznak majd, most laza farmerben érkezhettek. Sőt: egy pólóval gazdagabban távoztak, hiszen – régi szokás szerint – mindannyian egy hivatalos Oscar-díj pólót kaptak ajándékba a Filmakadémiától. Feltehetően nem ez vonzotta a résztvevőket: sokkal inkább az, hogy itt még izgalommentesen találkozhatnak és beszélgethetnek egymással. A 24 kategóriának összesen száz jelölte vett részt a csoportkép-készítéssel végződő ebéden. Mindük közül persze (A Karib-tenger kalózai című kalndfilm legjobb főszereplői díjára jelölt) Johnny Depp tűnt a leglazábbnak.
– Én máris első vagyok – mondta el mindenkinek, és nem hazudott. Az Amerikai Filmakadémia majd 6000 tagjának kiküldött szavazólapon ugyanis a legelső felsorolt kategória a Legjobb Férfi Főszereplőé. És mivel azon belül a színészek ábécé sorrendben kaptak helyet, Johnny Depp a hosszú felsorolás első pontja. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.