Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Ki csábítja el Amanda Peetet?

2004.03.19. 23:44 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A színész kiszolgáltatott ember: szinte nincs híresség, akit a botrányéhes újságírók ne gyanúsítanának meg partnerével. A hírvadászat legújabb áldozata: A Minden végzet nehéz (Something’s Gotta Give, hazai bemutató: március 25.) két sztárja, Jack Nicholson és Diane Keaton. Az elmúlt hónapkban az újságok folyamatosan róluk cikkeztek, még az is felröppent, hogy Keaton gyereket vár Nicholsontól – ők minél felháborodottabban tiltakoztak, annál erősebb volt körülöttük a gyanakvás.
Filmbeli partnerük, a történet szerint Nicholson ifjú szeretője, Amanda Peet is felháborodott. Csak ő egészen másért. Őt éppen az bántja, hogy kimaradt a hírekből.
– Nem is értem, micsoda szemtlenség ez – adta a sértődötten az idén tizedszer a világ 50 legszebb embere közé szavazott színésznő. – A Minden végzet nehéz-ben én járok Jackkel, mégse olvastam egy kacsát se rólunk. Vagy ha vele nem, legalább Keanu Reeves-szel összeboronálhattak volna, vele is van néhány jelenetem! Igaz, Frances McDormand-dal is, és arról se írt senki, hogy vele akarnék világgá menni… ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.