Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A király Sharif rajongója

2004.07.01. 18:27 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Viggo Mortensen A tűz óceánja (Hidalgo, hazai bemutató: július 8.) forgatása során jó néhány kalandot átélt: leesett a lóról, az idomított párduc, amellyel közös jelenete volt, elszabadult a pórázról, egy harci jelenet felvétele közben megvágták a combján, és a homokvihar képeinek felvételei közben valóban szembe kellett lovagolnia a száz kilométeres széllel. Ő mégis úgy emlékszik, hogy a munka során valami egészen más volt az igazi kaland.
– Hihetetlen élmény volt Omar Sharif-fel beszélgetni – emlékszik vissza a sivatagi forgatás napjaira A Gyűrűk Ura Aragornja –, alig vártam, hogy lemenjen a nap, be kelljen fejezni az aznapi munkát, és mi visszahúzódhassunk a lakókocsijainkba. Éjszakákon át beszélgettünk. A tűz óceánja kapcsán persze csomó minden eszébe jutott az Arábiai Lawrence-ről, meg sok már régi filmről. A kaszkadőrjeleneteket is élveztem, de a film e beszélgetések miatt lesz számomra feledhetetlen. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.