For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Arthur király a Guildhallban

2004.07.22. 23:07 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A múlt szombat este valószínűleg sokszor visszatér még a londoni múzeumőrök rémálmaiban: az Arthur király (King Arthur, hazai bemutató: szeptember 2.) díszbemutatója után ugyanis a Guildhall gótikus termeiben került sor arra a fergeteges partira, melyen az alkotók, a meghívott szerencsések és jó néhány híresség a kerekasztal lovagjainak sötét és kalandos történetét ünnepelte. Az 1400-as években épült egykori városháza termeiben újra felépültek a film díszletei, a terem közepét elfoglaló hatalmas kerekasztalon egész ökröt és jó néhány pulykát szeletelt fel a páncélinges pincérgárda, lent a kriptában pedig tánctermet rendeztek be. A bejárat előtt római katonák és vad kelta harcosok járőröztek: az a kis stílustörés pedig valószínűleg egy vendéget sem zavart, hogy a zenészek a dobok mellett skót dudát is használtak.
Az effajta rendezvények sorában szokatlan, hogy a szervezők nem alakítottak ki VIP-páholyt, így aztán a mulatni érkező világsztárok (John Malkovich-tól Terry Gilliam-ig hosszú volt a sor) a többi meghívottal együtt várakoztak a büfépultnál. Clive Owen, az Arthur királyt játszó (és a következő Bondnak tippelt) színész a feleségén kívül húsz barátját hozta el. Guinevra, vagyis Keira Knightley viszont még a barátját, a 21 éves ír modellt, Jamie Dornan-t is otthon hagyta: de így is hajnalig táncolt. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.