Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Pókember pofonjai

2004.07.22. 23:07 | Dino | kategória: Mozi

A Pókember sem legyőzhetetlen: Tobey Maguire, a Pókember 2 (Spider-man 2, hazai bemutató: augusztus 12.) forgatásán jó néhány pofont kapott.
– Az első rész felvételei közben több zúzódást, horzsolást és lila foltot szereztem – legyint Tobey Maguire, Willem Dafoe, a zöld manó többször talált el, mint a mostani ellenfelem, Alfed Molina, aki doktor Octopust játssza. Talán azért, mert jobban féltett, de lehet, hogy csak a hátára csatolt hatalmas fémcsápokkal nem volt olyan könnyű csapkodnia.
De a színész úgy gondolja, hogy egy ilyen filmben nem az akciójelenetek forgatása a legnehezebb.
– A verekedéseket, a kaszkadőrmutatványokat megcsinálja az ember, legfeljebb kicsit fél közben. Az igazi nehézség a várakozás. A Pókember 2.-höz hasonló szuper-akciófilmekben, a technika is nagyon nagy szerepet kap. Szóval úgy zajlik a forgatás, hogy készül egy felvétel, másfél másodpercet színészkedem, azután a kamera átáll a következő felvételhez, és én várhatok egy másfél órát az újabb kétmásodperces jelenésemre. Olyan, mint egy hatalmas puzzle, a kész filmet látva hatalmas meglepetések értek. Még szerencse, hogy mind kellemes volt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló