Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Village People

2004.07.30. 10:21 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ki ért egy filmet? Mindenki. Csak mindenki másképp. M. Night Shyamalan új filmje, A falu (The Village, hazai bemutató: szeptember 23.) legalább is ezt bizonyítja. A Hatodik érzék rendezőjének új filmje New York-i premierje után az összes szereplő és a rendező is elmagyarázta a történetet, amiben játszott: és mintha mindannyian egészen másról beszéltek volna!
– Ez az én változatom egy kosztümös romantikus történetre – mondta a rendező, aki a lassú, rémisztő mozik nagymestereként lett világhírű.
– Az elszigeteltség, a magány, a lassan mindent átitató rémület áll a történet középpontjában – vélte Joaquin Phoenix, aki a Jelek után ismét főszerepet kapott Shyamalantól.
– A falun túl az erdőben élnek valakik, akiktől félni kell, de akik a falubeliektől is félnek – magyarázta Sigourney Weaver. – De ez a film sokkal több, mint szimpla ijesztgetés. Bonyolult, sokrétegű történet.
– Fogalmam sincs, miről szól – felelte újságírói kérdésre Adrien Brody. – Csak az biztos, hogy a forgatás idején iszonyú álmaim voltak. És néha azóta is. A frászt hozza majd a nézőkre. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló