Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Medal of Honor bejelentés

2000.12.28. 00:14 | Madrac | kategória: Egyéb

Az Electronic Arts és a 2015 (a SIN küldetés lemez készítője) bejelentette a Medal of Honor: Allied Assault-ot, ami egy Quake III-as motorral hajtott második világháborús játék lesz. PSX-re már két Medal of Honor rész is megjelent, de PC-re ez lesz az első. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (32)

Lacko
Lacko 2009.12.08. 09:59
Még azt tegyük bele, hogy felhazudsz egy évet, hogy mehess katonának, mert az olyan frankó. A II.-ra aztán már nem volt tülekedés... :)
Razor 911
Razor 911 2009.12.08. 17:21
Hát igen, mi úgy tanultuk, hogy az emberek az utcán ünnepelték a háború kirobbanását, és mindenki gyors győzelmet várt az új fegyvereknek köszönhetően, ám mindenki hangulata megváltozott "mikor befutottak az első sebesültekkel zsúfolt vonatok..." Ez a jelenet a filmben is benne van.
Amúgy én úgy gondolkoztam, hogy mivel a II.vh-ra már jóval fejlettebbek voltak a fegyverek, arra volt igaz az, hogy kilőttek egy gránáttal, egy kilométerről leszedtek egy mesterlövészpuskával stb., úgy hogy nem tehettél semmit, szóval nagyobb stresszel járhatott. De természetesen azt nem gondoltam, hogy jobb egy lövészárokban ücsörögni és sípszóra indulni. A háború mindenhogy borzalmas.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.12.10. 15:57
az oroszok még így is a "pozitív" résztvevői voltak a második világégésnek, akármit mondasz, és igen, szar, hogy az oroszokkal kell nyomulni, de ha nem tűnt volna fel, nem a magyarok érdekeit nézik a kiadók baszki! hol éltek?

DE álljunk csak meg egy pillanatra: várjál, nem is tudom kinek is van igaza, tényleg, hol is vannak az only német fps-ek? várjunk csak! Jah, hogy nincsenek! hát akkor nyilván én néztem be valamit és nektek van igazatok!

bazmeg, miért nem gondolkodtok, mielőtt hülyeségeket írtok?
Kanduhrka
Kanduhrka 2009.12.10. 16:13
"1: olyan érdekekért harcolt és olyan módszereket alkalmazott, amik a mai napig elítélendők és nem emberhez méltók! " Oroszok mit csináltak? Attól, hogy a győztes oldalon voltak, nem sokban különböztek a módszereik a németekétől. Nekik is voltak táboraik, ahol százezrek haltak meg, ráadásul egymást is ölték. Micsoda dicsőség velük lenni egy háborús játékban! Főleg, hogy egy stratégiailag MINDENKI számára fontos országban 50 évig verik a faszukat, és nem hajlandóak elmenni.

Simán lehetne a németekre is videojáékot építeni, csak kreativitás kell hozzá. Mondjuk egy szakasznyi katona élete, ahol nem csak buta, ordibáló nácik vannak, hanem svédek, franciák és más népek, akiknek kurvára nincs kedvük harcolni. (Sven Hassel, az egyik legjobb ilyen író a témában, az egyik könyvében pl le is hugyál egy Hitler festményt)

És nem csak, hogy simán meg lehetne csinálni, meg lenne rá a közönség is.
.:[Kain]:.
.:[Kain]:. 2009.12.10. 18:50
sokan vagytok már egyszerre, bazmeg én nem azt mondom, hogy az oroszok jó emberek voltak, semmit nem mondtam a háborúról alkotott véleményetekről, mert EGYETÉRTÜNK! de itt most egy JÁTÉKról van szó, nem hiszem el, hogy a PC DOME-on ki kell ezt emelni !!! játékfejlesztéshez nekem sincs sok közöm, de vagyok már annyira a témában, meg annyi ideje, hogy kiröhöghessem és szánalmasnak tarthassam az ilyen ötleteket, hogy németes játék.
ajánlott olvasnivaló