Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bruce Willis lánya a vásznon

2004.08.27. 16:16 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Amikor gyerekei születtek, Bruce Willis megfogadta, hogy nem engedi őket a színészet és a kamera közelébe. Arról, pedig, hogy utódai gyerekszínészek legyenek, végképp nem akart hallani a határozottságáról egyébként jól ismert színész.
Aztán minden egészen másképp lett: Tallulah Belle Willis, a három Willis-csemete legifjabbja először egyéves korában lépett a reflektorfénybe, akkor A skarlát betű-ben az édesenyja, vagyis Demi Moore gyerekét játszotta.
A Bérgyilkos a szomszédom című, nagy sikerű komédiába úgy került bele, hogy egy utcai jelenet forgatásán látogatta meg éppen apját: aki nem tudott ellenáll kislánya könyörgésének, és hozzájárult egy rövid, néma statisztaszerephez.
A Már megint bérgyilkos a szomszédom (The Whole Ten Yards, hazai bemutató: október 14.) hozta a nagy áttörést: az immár tízévesre cseperedett Tallulah itt már több mondatot elmondhat, sőt, a forgatókönyvnek köszönhetően két csúnya szót is kimondhat – Matthew Perry-nek.
– Arra azért még nem vagyok lelkileg felkészülve, hogy közös jelenetem legyen a lányommal – mondta erről Bruce Willis –, mert nem tudnám eldönteni, azt akarjam-e, hogy ő legyen a jobb, vagy az ellenkezőjét? ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló