Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Tom Hanks, a szerephalmozó

2004.10.29. 22:53 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Győztes csapaton ne változtass! Robert Zemeckis rendező és Tom Hanks ismét összefogott, hogy közösen készítsen filmet. A Forrest Gump és a Számkivetett után egészen új műfajban próbálják ki magukat: különleges technikájú komputeranimációs karácsonyi filmet készítettek. A Polár Expressz (Polar Express, hazai bemutató: december 9.) figuráit színészekről, a színészek mozgásának lefilmezésével készítették és alakították át. Így lehet, hogy az Északi-Sark felé tartó kalandos vonatút történetében Tom Hanks eljátszhatja a kalauz, a főhős kisfiú, a kisfiú apja, egy rejtélyes csavargó és maga Télapó szerepét is – persze a komputerek az arcát és a hangját is alaposan átlakították.
– Sosem tagadtam, hogy csupán önző színész vagyok – válaszolta Tom Hanks, amikor a szerephalmozásról kérdezték. – Bob Zemeckis eredetileg azt ajánlotta, játsszam el a film összes szerepét. De azt nem vállaltam, mert lányok és krampuszok is szerepelnek.
A filmben egyébként Steven Tyler, az Aerosmith frontembere is felbukkan. Az alkotók Marlon Brando-nak is szerepet szántak a filmben, ám a színészóriást halála megakadályozta benne, hogy részt vegyen a forgatáson – végül a neki szánt figurát is Tom Hanks játszotta el. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló