Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Superman visszatér

2004.10.29. 22:53 | Dino | kategória: Mozi

Megvan az új Superman. A keresés legalább olyan sokáig tartott, mintha egy távoli bolygóról a Földre száműzött csecsemő után kutattak volna, ám a Warner Bros. vezetősége végre közzé tette: megszületett a döntés, egy 25 éves iowai tévészínész, Brandon Routh öltheti magára legközelebb a legendás jelmezt.
A fiatal színész eddig főképp szapanoperákban játszott, de a nemrég elhunyt Christopher Reeves, a korábbi szuperman maga is csupán egy szappanopera-sorozatot tudhatott magáénak 1977-ben, amikor megkapta a felkérést, ami egyenest az egekbe röpítette.
A szerepre több ezer jelentkezőt hallgattak meg az USA-ban, Nagy-Britanniában, Kanadában és Ausztráliában. Az utolsó körben már csak ketten versenyeztek: Brendan Fraser és Routh.
Bryan Singer, a Közönséges bűnözők és az X-Men rendezője nyáron kezdi a forgatást Ausztráliában; a film egy évvel később, 2006 nyarán kerül a világ filmszínházaiba.
A főszerepet pedig olyan fiatal színész játssza, aki meghökkentően hasonlít a fiatal Christopher Reeves-re: Brandon Routh. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló