Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Clooney és az Ocean

2004.11.18. 20:26 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ha George Clooney, Brad Pitt és Matt Damon egy szobában tartózkodik, körülöttük senki sem érezheti magát biztonságban. Amióta az Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét, az Ocean’s Eleven folytatása elkészült, egy olyan interjút sem sikerült készíteni velük, amit ne poénkodtak volna el.
– Eredetileg a Solaris 2.-t akartuk megcsinálni – emlegette például Clooney Steven Soderbergh rendező egy másik, jóval kisebb közönségsikert aratott filmjét. – Az nagyobb dobás lett volna.
– Nőieskedésre nem volt alkalom – mesélt nekivadult férfikollégáiról Julia Roberts is. – Ha kényeskedtem volna, pokollá teszik az életem. Inkább rögtön az elején bedobtam a törülközőt, belenyugodtam, hogy senki sincs közülünk biztonságban, és így a fiúk bevettek maguk közé. Míg együtt dolgoztunk, bárki, bármikor valami vad tréfa céltáblájává válhatott.
– Viszont jól is éreztük magunkat – tette ehhez hozzá Matt Damon. – Valószínűleg még egyikünk sem mondott olyan gyorsan igent egy filmfelkérésre, mint most. Nem volt kérdés, hogy nekivágunk. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló