Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Dealer - GTA típusú játék hazai fejlesztésben

A Nagual Games egy GTA jellegű akciójátékon dolgozik, melynek központi figurája egy drogdíler lesz.

2004.12.02. 15:45 | szerző: Dino | kategória: Játék

A hazai Nagual Games csapat egy akciójáték fejlesztésén dolgozik, mely leginkább a Grand Theft Auto sorozathoz hasonlítható. A Dealer - Chronic, Pills & Coke külső nézetes akciójátékban egy óriási méretű városban kell főhősünkkel, egy drogdílerrel minél több sikert elérni. A küldetések során autóval juthatunk el a város megfelelő helyére, ahol sokszor verekedés vagy lövöldözés vár ránk. Négy különböző főhős közül választhatunk induláskor, aki kezdetben marihuána árusítással keresi a pénzt, az utcákon, exkluzív klubokban vagy illegális partykon, minimális nyereséggel. Később speed, ecstasy, LSD és kokain árusításába is belekezdhetünk, és akár saját gomba- vagy marihuána-ültetvényünk is lehet. Célunk egy jól jövedelmező hálózat kialakítása. Jövedelmünk megmaradó részét költhetjük luxusautókra vagy különböző fegyverekre, de arra is lehetőség lesz, hogy saját bordélyházat üzemeltessünk.
Játékbeli karakterünk ki is próbálhatja az általa terjesztett drogokat, melyek ideiglenes előnyöket nyújthatnak (pl. gyorsabb vagy erősebb lesz), de komoly mellékhatásokkal járhatnak (szédülni kezd, nem tud célozni, stb.). Ha sűrűn kezdi szereplőnk használni a különböző kábítószereket, a pozitív hatásuk egyre csökken, miközben a mellékhatások növekednek, míg el nem jut egyszer a túladagolásig...
A játék képi világának várhatóan legérdekesebb momentuma az lesz, amikor a hallucinogén anyagok hatása alatt lévő főhős által látottak átalakulnak: a dolgok elhomályosulnak, ellenfeleink pedig szörnyekké változnak. A hangulatot a témához kapcsolódó zenei anyag is meghatározza: hip-hop, rap, drum and bass, goa, trance, stb.
A játékban 60 NPC vár majd ránk, 20 komplex küldetés során, melyek mellett tíz további rejtett vagy opcionális küldetés is lesz még. Összesen legalább 40 órányi játékidőre lehet számítani. 40 féle jármű és számos fegyver áll rendelkezésünkre: baseball-ütő, kések, pisztolyok, uzi, helikopter-gépágyú, távcsöves puska, stb.
A játék tervezői a fejlesztés során drogmegelőzéssel és -függőséggel foglalkozó szakemberekkel is konzultáltak, igyekezve egy preventív játékot készíteni.
A Dealerhez egyelőre kiadót keres a Nagual Games, így a megjelenési dátumról még nem lehet semmit se tudni. PC mellett amúgy PS2-re és Xboxra is folyik a fejlesztés. ■

hozzászólások (31)

P. Peti
P. Peti 2004.12.09. 19:45
És az sem RPG, hogy kokaint meg ezeket vehetünk és adhatunk el?
asas01
asas01 2004.12.09. 23:03
Tudod te egyáltalán, hogy mi az az RPG?:-((
Lelnet
Lelnet 2004.12.09. 23:22
Nem. Akkor az értéktőzsde is RPG lenne!

Az RPG az szerepjáték édesem... Ne feszegesd tovább a húrt.
ZSUGA
ZSUGA 2004.12.10. 13:50
Mikor jelenik meg a játék?
CamelX
CamelX 2004.12.10. 15:41
Hogy te mekkora fasz vagy öcsém. A Kingpinben is vehettél ilyen-olyan cuccokat aztán az 1ik legvéresebb FPS-ek közé tartozott anno.
ajánlott olvasnivaló