Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Közelebbről fotózás

2005.01.14. 18:23 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Julia Roberts idén közelebb kerül a második Oscar-díjához. Ezt jósolják mindazok a szakmabeliek, akik már látták új filmjét, a Közelebb-et (Closer, hazai bemutató: február 17.). A Közelebb több szempontból is igen merész film. Mike Nichols rendező (aki öt Oscar-jelölése közül az egyiket a Nem félünk a farkastól rendezésével érdemelte ki) négyszemélyes kamaratörténetet forgatott, melyben minden szereplő szupersztár: Roberts mellett Natalie Portman, Jude Law és Clive Owen parádézik a meglehetősen kényes témákkal (szexualitással) igen szókimondóan foglalkozó filmben.
Julia Roberts fotóművészt alakít, és ennek kapcsán még a rangos szakmai lap, az American Photo címlapjára is felkerült. Pedig a színésznő a magazinnak adott interjújában bevallotta, hogy a valóságban egyáltalán nem ért a fényképezéshez – elvégre a férje, Danny Moder operatőr, így rá hárul nemrégiben duplájára bővült családjuk megörökítése.
– Talán most már kell Dannytől vennem néhány leckét – mesélte a színésznő –, az ikreket én is szeretném tudni lefényképezni. De úgy, mint a Közelebb-beli figurám, úgy nem akarok és nem is tudnék fotózni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló