Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az új Wachowski-film

2005.01.14. 18:24 | Dino | kategória: Mozi

Évek teltek el úgy, hogy a rajongók arra voltak nagyon kíváncsiak, mi lesz a Mátrix folytatása. Amióta az Újratöltve és a Forradalmak megjelent a mozikban, a rajongók azt szeretnék nagyon tudni, mi lesz a kultuszhírt és világsikert ötvöző, rejtélyes rendezőpáros, a Wachowski-testvérek új filmje. Most itt a válasz.
Az 1.6 milliárd dolláros összbevételt hozó trilógia rendezői és producere, Joel Silver összefognak és új akció-thriller forgatásába kezdenek. A V For Vendetta (V mint Vendetta) főszerepét már el is vállalta a Star Wars Amidala királynőjeként ismert Natalie Portman.
A történet a jövőbeli, zsarnokuralom alatt nyögő Nagy-Britanniában játszódik, ahol egy fiatal nő – a maga számára is rejtélyes módon – egy titokzatos forradalmi mozgalom vezetőjévé válik.
A forgatókönyvet Alan Moore képregénye alapján ismét Andy és Larry Wachowski írja, a produceri tisztet a két Wachowski és Silver közösen látja el, a rendező James McTeigue, a Mátrix első rendezőasszisztense lesz. A filmet előreláthatólag 2005 őszén mutatja be a Warner Bros. Pictures. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló