Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az új Wachowski-film

2005.01.14. 18:24 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Évek teltek el úgy, hogy a rajongók arra voltak nagyon kíváncsiak, mi lesz a Mátrix folytatása. Amióta az Újratöltve és a Forradalmak megjelent a mozikban, a rajongók azt szeretnék nagyon tudni, mi lesz a kultuszhírt és világsikert ötvöző, rejtélyes rendezőpáros, a Wachowski-testvérek új filmje. Most itt a válasz.
Az 1.6 milliárd dolláros összbevételt hozó trilógia rendezői és producere, Joel Silver összefognak és új akció-thriller forgatásába kezdenek. A V For Vendetta (V mint Vendetta) főszerepét már el is vállalta a Star Wars Amidala királynőjeként ismert Natalie Portman.
A történet a jövőbeli, zsarnokuralom alatt nyögő Nagy-Britanniában játszódik, ahol egy fiatal nő – a maga számára is rejtélyes módon – egy titokzatos forradalmi mozgalom vezetőjévé válik.
A forgatókönyvet Alan Moore képregénye alapján ismét Andy és Larry Wachowski írja, a produceri tisztet a két Wachowski és Silver közösen látja el, a rendező James McTeigue, a Mátrix első rendezőasszisztense lesz. A filmet előreláthatólag 2005 őszén mutatja be a Warner Bros. Pictures. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.