Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bloom mennyei királysága

2005.03.17. 18:33 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Orlando Bloom magára maradt. A Mennyei királyság (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.) hatalmas film a keresztes háborúk idejéből, melyben Bloom játssza a főszerepet. Már vitathatatlan sztár, de először életében működik közre egy olyan forgatókönyv megfilmesítésében, melyben egyetlen főszereplő ragad kardot és indul háborúba. Ridley Scott új filmjében megelevenedik a kora középkor minden fenségével és borzalmával: és az elemzők szerint a gigászi méretű film sikere szinte kizárólag Bloomon múlik.
A 28 éves színész mindenesetre nyerő szériában van: március 15-én közzé tette, hogy visszanyerte szerelme szívét. Néhány hónapja hozta nyilvánosságra, hogy szakított Kate Bosworth színésznővel, mert kétéves kapcsolatuk nem bírta ki, hogy mindketten folyton máshol dolgoznak.
A múlt hétvégén azonban Bloom szobát vett ki Los Angeles egyik legelegánsabb szállodájában és a napi 6.000 dolláros árért mindössze egy szobájukba hozatott pizzát kért.
- Az estét együtt töltjük, megvacsorázunk együtt, videózunk és beszélgetünk – avatta be a részletekbe Orlando Bloom az újságírókat. – Holnap Kate indul egy forgatásra, szóval lesz időnk külön-külön gondolkodni. De biztos vagyok benne, hogy meggyőztem: mindenképpen meg kell tudnunk szervezni a közös életünket. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló