Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Eva Green a mennyország kapujában

2005.03.25. 22:08 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A francia film visszatér régi hagyományaihoz, melyek közül az egyik legfontosabb, hogy sztár színésznőket szállít Hollywoodba. A nemzetközi siker kapujában ezúttal a huszonöt éves Eva Green áll, akit a gall kritikusok Isabelle Adjani és Anna Karina reinkarnációjának neveznek: nemcsak fekete haja, fehér bőre és nagy szeme, hanem művészi elszántsága miatt is.
A Párizsban született svéd-francia színésznő először Bernardo Bertolucci filmjében, az Álmodozókban mutakozott be, és így a világ közönsége rögtön egy botrány kapcsán ismerte meg a nevét. A film merész szexjeleneteit ugyanis az USA-ban alaposan megvágták.
- Nem értem, miért csinálnak az amerikaiak olyan nagy ügyet a meztelen test látványából – nyilatkozta a civilben meglehetősen szemérmes színésznő. – Fura, hogy az erőszak természetes része egy filmnek, egy női fenék viszont halálra rémíti őket.
Szerencsére a világ filmesei nem ijedősek. Ridley Scott szerepet ajánlott Greennek új filmjében, a Mennyei királyság-ban. (Kingdom of Heaven, hazai bemutató: május 5.) A keresztes háborúk idején játszódó nagyszabású történetben ő alakítja Orlando Bloom kedvesét: egy egész háború okát. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.